Hjort har betydelig erfaring med å bistå private og offentlige virksomheter med undersøkelser, blant annet av varsler etter arbeidsmiljøloven. På webinaret gjennomgår vi arbeidsgivers håndtering av varslingssaker og kommer med konkrete tips til hvordan arbeidsgiver bør gå frem. Vi ser nærmere på forholdet til politietterforskning og de vurderingene arbeidsgiver må gjøre for å avklare om forholdet bør eller skal anmeldes. I tillegg ser vi på den nye bestemmelsen i arbeidsmiljøloven § 2 A-1 (3), som fastsetter at ytringer om eget arbeidsforhold ikke regnes som varsling.
Kristian Brandt har omfattende erfaring fra en rekke granskingsoppdrag for både private og offentlige oppdragsgivere. Han har bistått det regjeringsoppnevnte utvalget som gransker den såkalte EØS-saken, og sitter i Advokatforeningens arbeidsutvalg som skal revidere retningslinjene for private granskinger.
Einar Engh har hatt hovedansvaret for en rekke arbeidsrettslige granskinger for både private og offentlige virksomheter der det er varslet om påståelig lovstridig arbeidsmiljø og trakassering. I tillegg har han bistått i en rekke varslingssaker.
Kristin Veierød har gjennomført granskninger for både private og offentlige oppdragsgivere. Hun ledet blant annet firmaets bistand til styret i DNB ASA i den såkalte Panama Papers-undersøkelsen. Kristin har også bistått flere som har vært undergitt gransking.
Pål Sverre Hernæs har særlig kompetanse innenfor saker om økonomisk kriminalitet, gransking og compliance. Han har lang erfaring som politiadvokat ved Økokrim og Oslo politidistrikt.
Ønsker du å se webinaret on-demand?