Utmerkelser

Finansavisens "Norges beste advokater"

Finansavisen gir ut årlig en undersøkelse «Norges Beste Advokater» - Hjort utmerker seg særlig som et prosedyreselskap på denne kåringen. Sammenlagt har Hjort hele åtte Topp 3 plasseringer i 2017.

Firmaplasseringer 2018:

Indviduelle plasseringer 2018:

1. plass Økonomiske straffesaker

1. plass Sivilrettsligprosedyre – Frode Innjord

1. plass Sivilrettslig prosedyre

2. plass Økonomiske straffesaker – Christian B. Hjort 

2. plass på Arbeidsrett

3. plass Økonomiske straffesaker – Erling O. Lyngtveit 

8. plass i Sammenlagt poeng 

4. plass Årets allrounder – Erik Keiserud 

9. plass i Topp 3-plassering

6. plass Granskning og compliance – Kristin Veierød

 

7. pass Konkurrentenes mest ettertraktede – Christian B. Hjort 

 

8. plass Flest poeng – Frode Innjord

 

9. plass Immaterialrett og media – Monica Syrdal 

 

9. plass Energi og klima – Kristin Bjella

 

9. plass Arbeidsrett - Claude A. Lenth

 

 

Universum Top 100

Badges_2017_SS_NorgeUniversum Top 100: Hjort blant landets mest attraktive arbeidsgivere for studenter i 2017.

Hvert år kåres de mest attraktive arbeidsplassene blant jusstudenter av Universum Topp 100. Hjort har hatt en jevn stigning på listen siden 2013. I 2018 har vi en sterk 17. plass, og er nr. 6 blant advokatfirmaene, resultater vi er svært stolte av og glade for.

Jusstudentene er i følge undersøkelsen en idealistisk og politisk bevisst gruppe hvor mange motiveres av mulighetene til å forvalte samfunnsoppdrag; Politiet topper listen, sammen med UD og Økokrim. Beste advokatfirma er på en 7. plass i 2017, av totalt 14 som er på listen over de 30 mest attraktive virksomhetene.
 

Vinner_av_talenprisen_2012_150px (2)

Advokatforeningens Talentpris 2012

Advokatfirmaet Hjort DA er stolt vinner av Advokatforeningens Talentpris, som ble utdelt for aller første gang under advokatfesten på Ekeberg-restauranten torsdag 31. mai 2012. Prisen går til firmaet som best evner å finne, utvikle og beholde juridiske talenter. Hjorts evne til å rekruttere kvinnelige talenter ble særlig fremhevet av juryen, som ble ledet av tidligere høyesterettsdommer Kirsti Coward. 

Hjort er en av fem nominerte til Advokatforeningens Talentpris 2018. Ekstra stas er det når Advokatforeningen viser til rekordstor interesse blant landets advokatfirmaer. Utmerkelsen går til det advokatfirmaet som best evner å finne, vinne og utvikle juridiske talenter – uavhengig av kjønn, etnisitet eller andre ytre forhold. Vinneren kåres 31. mai 2018.