Thomas Keiserud - ny partner i Hjort

Vi er stolte av å kunne presentere Thomas Keiserud som ny partner i Hjort. Thomas Keiserud kommer fra stilling som Head of Collective Employment Law i Statoil ASA, og skal være tilknyttet Hjorts avdeling for arbeidsliv og virksomhetsstyring. Han tiltrer 1. juli.

Thomas_Keiserud_color

Thomas Keiserud har bred arbeidserfaring fra Wikborg Rein, Justisdepartementets lovavdeling, Regjeringsadvokaten, LOs juridiske avdeling, Statoils arbeidsrettsavdeling og NHOs forhandlingsavdeling, både innen privatrettslige og offentligrettslige fagområder.

Han har særlig kompetanse innen kollektiv og individuell arbeidsrett, prosedyre og offentlig rett. De siste årene har han hatt fag- og oppfølgningsansvar i Statoil for kollektive spørsmål og tvister, samt arbeidsinnleiespørsmål.

– Det er veldig gledelig for Hjort og vår arbeidslivsavdeling spesielt at Thomas valgte å komme hit, sier managing partner Anne Marie Due. – Thomas har et solid navn innen arbeidsrett, han er kjent som en svært dyktig advokat, og vil utvilsomt bidra til å styrke arbeidslivavdelingen ytterligere. Vi gleder oss.

Hjort – og i høy grad vår arbeidslivsvirksomhet – har også i 2017 oppnådd topplasseringer i kåringer som Chambers og Legal500. Med Thomas Keiserud på laget styrker vi et av landets beste arbeidsrettsmiljø ytterligere.

 

Thomas Keiserud på LinkedIn

Chambers – Employment

Legal 500