Kurs og seminarer

26. oktober 2018:

MVA og utbyggingsavtaler – dette bør du vite

Tid 26. oktober 2018 kl. 08:30-10:00
Frokost og registrering fra kl. 08:00
Sted Hjorts lokaler | Akersgata 51., 0180 Oslo
MVA architecture-2083692_960_720

 

Eiendomsutviklere møter en rekke krav om utbygging av infrastruktur som vilkår for gjennomføring av utviklingsprosjekter. Merverdiavgift har stor betydning for økonomien i slike prosjekter, og avtaler med kommunene er viktig for å redusere kostnadene. Riktige avtalemodeller kan sikre at merverdiavgift i utbyggingsprosjekter ikke blir en endelig kostnad for boligutbyggere eller næringsutviklere.

Advokatfirmaet Hjort inviterer til frokostseminar for å fortelle om kravene som ofte stilles til utbygger og hvilke avtalemodeller som kan benyttes for å unngå at merverdiavgift blir endelig kostnad i prosjektet. Seminaret retter seg både mot eiendomsutviklere og de som arbeider med utbyggingsavtaler i kommuner.


Foredragsholdere
Fast eiendom er et satsningsområde i Hjort og vi bistår ulike aktører innenfor eiendomssektoren. Våre advokater har lang bransjeerfaring og kompetanse fra alle rettsområder knyttet til fast eiendom. Sigve Braaten bistår eiendomsaktører med rådgivning innenfor skatt, avgift, transaksjoner og selskapsrett. Kristian Korsrud har fast eiendom som sitt fagfelt, og bistår både private og offentlige aktører med planlegging og gjennomføring av eiendomsutviklings- og transformasjonsprosjekter.


Oppfølging av frokostseminaret  
Etter seminaret gir vi mulighet til et personlig møte med foredragsholderne for å drøfte seminarets temaer ytterligere.

Deltakerlisten vil bli kjent for ansatte i Hjort 

Kurset er ferdig.