Hjort igjen det ledende prosedyrefirmaet - Advokatundersøkelsen 2016

Finansavisen avslørte i dag resultatene av sin årlige undersøkelse «Norges Beste Advokater» - med mange hyggelige resultater for Hjort: Firmaet er igjen kåret av bransjens egne som nr. 1 i begge prosedyrekategorier Sivilrettslig prosedyre og Økonomisk straffeprosess, og på de individuelle kåringene i de samme kategoriene finner vi på topp Hjort-advokatene Frode Innjord og Erling O. Lyngtveit - i godt selskap med andre kolleger.

FAI og EOL

- Prosedyren står sterkt i Hjorts tradisjon, og vi er derfor veldig glade for at Hjort også i år beholder posisjonen som bransjens beste prosedyrefirma, sier Kristin Veierød, Managing partner i Hjort.

Vi tør påstå at firmaet dominerer innenfor prosedyrekategoriene:

Erik Keiserud, omtalt som «Keiseren» i avisen, har gjennom mange år skaffet Hjort mange poeng på kåringen, også i år: Nr. 1 som Årets allrounder i tillegg til flere andre gode plasseringer.

Videre finner vi Kristin Bjella på 5. plass på feltet Energi og klima og Einar Engh på 9. plass på listen over bransjens beste innen Arbeidsrett. Vi har også en ny hyggelig firmaplassering innenfor Konkurranserett å vise til. Hjort kommer mao også i år veldig godt ut av undersøkelsen– og har faktisk styrket firmaets relative plassering på kåringen fra i fjor.

Sammenlagt har Hjort hele ni Topp 3 plasseringer: Seks 1. plasser, én 2. plass og to 3. plasser på Advokatundersøkelsen 2016. 

- Dette er kjempeflotte resultater for mange enkeltadvokater på huset, men også for firmaet som sådan. Den samlede poengsummen er imponerende sett opp mot firmaets størrelse, sier Kristin Veierød. - Firmaet har vært anerkjent som et ledende prosedyrefirma tilbake til dets opprinnelse, og det er veldig hyggelig å få bekreftet at omverdenen fortsatt oppfatter oss som det. I tillegg har vi flere andre gode plasseringer, og fremover skal vi jobbe videre for å bli synlige på enda flere av de områdene vi sitter med spisskompetanse på, avslutter hun.

 

Se alle plasseringene her:

Firmaplasseringer 2016:

Indviduelle plasseringer 2016:

1. plass Økonomiske straffesaker

1. plass Sivilrettsligprosedyre – Frode Innjord

1. plass Sivilrettslig prosedyre

1. plass Økonomiske straffesaker – Erling O. Lyngtveit

3. plass på Konkurranserett

1. plass Allrounder – Erik Keiserud

5. plass (fra 6.) i sammenlagte poeng

2. plass Sivilrettslig prosedyre – Erik Keiserud

5. plass i Topp 3-plasseringer

3. plass Flest poeng – Erik Keiserud

 

5. plass Energi - Kristin Bjella

 

5. plass Granskning og compliance – Erik Keiserud

 

9. plass Arbeidsrett - Einar Engh

 

9. plass Økonomiske straffesaker – Christian B. Hjort

 

«Se opp for disse»:

 

1.plass Økonomiske straffesaker: Fredrik Berg

 

3.plass Økonomiske straffesaker: Svein Holden