Hjort fremdeles på topp i Prosedyre - Advokatundersøkelsen 2017

Tradisjonen tro offentliggjorde Finansavisen resultatene av sin årlige undersøkelse «Norges Beste Advokater» på et event med mange av bransjens enere tilstede: Blant dem var Frode Innjord, som igjen ble kåret til årets beste advokat innenfor Sivilprosess, mens Erling O. Lyngtveit også i år kapret førsteplassen på Økonomiske straffesaker. Christian B. Hjort ser også ut til å bli en gjenganger på kåringen.

Prosedyrevinnerne 2017 Advokatundersøkelsen

Nytt av året - og verdt å merke seg er at Frode Innjord også seiler opp på 3. plass på den prestisjefylte kategorien Årets allrounder, og dermed er blitt den som individuelt skaffer Hjort flest poeng. Christian B. Hjort dukker opp på to lister – Økonomiske straffesaker og Gransking og compliance. Som i fjor finner vi Kristin Bjella på feltet Energi og klima og Einar Engh på listen over de beste innenfor Arbeidsrett. Erik Keiserud, aka «Keiseren», oppnår fremdeles en rekke gode plasseringer, men regjerer altså ikke lenger. Se for øvrig listen nedenfor for flere detaljer.

Mens det i år er mer bevegelse på listene enn tidligere, beholder Hjort førsteplassene i prosedyrekategoriene. Nytt av året er at firmaet også får en fin 3. plass i Arbeidsrett. Sammenlagt har Hjort hele åtte Topp 3 plasseringer i et år hvor mange av gjengangerne på toppen av listene har fått selskap.

- Vi er godt fornøyd med resultatet, sier Managing Partner Kristin Veierød. Vi er blant annet veldig glade for å beholde den sterke posisjonen innenfor prosedyre. Firmaet har vært anerkjent som et ledende prosedyrefirma i en årrekke, og det er hyggelig at omverden fortsatt oppfatter oss slik. Vi markerer oss også svært godt på flere av fag- og bransjelistene, og skal fortsette å jobbe for å synliggjøre enda flere av de områdene vi sitter med spisskompetanse på, avslutter hun.

Hjort dominerer fremdeles innenfor prosedyrekategoriene på Advokatundersøkelsen

Firmaplasseringer 2017:

Indviduelle plasseringer 2017:

1. plass Økonomiske straffesaker

1. plass Sivilrettsligprosedyre – Frode Innjord

1. plass Sivilrettslig prosedyre

1. plass Økonomiske straffesaker – Erling O. Lyngtveit

3. plass på Arbeidsrett – ny!

1. plass Allrounder – Erik Keiserud

6. plass i Topp 3-plasseringer

2. plass Sivilrettslig prosedyre – Erik Keiserud

8. plass i sammenlagte poeng

3. plass årets Allrounder – Frode Innjord - ny!

 

5. plass Økonomiske straffesaker – Christian B. Hjort

 

6. plass Energi - Kristin Bjella

 

9. plass Flest poeng – Frode Innjord – ny!

 

9. plass Arbeidsrett - Einar Engh

 

10. plass Gransking og compliance – Christian B. Hjort

 

10. plass Økonomiske straffesaker – Erik Keiserud

 

«Se opp for disse»:

 

4. plass Arbeidsrett – Einar Engh – ny!