Eiendom

Fast eiendom har lenge vært et sentralt satsningsområde for Hjort og vi tar oppdrag fra de fleste aktører innenfor eiendomssektoren. Våre advokater har lang bransjeerfaring og kompetanse fra alle sider av fast eiendom.

oslo_iStock_000031218206_XXXLarge

Vi bistår flere av landets største eiendomsaktører med rådgiving og tvisteløsning i alle faser av eiendomsprosjekter. Vi hjelper deg med gjennomføring fra start til mål, med løsningsorienterte råd som bidrar til ønsket verdiskaping. Siktemålet er hele tiden måloppnåelse i prosjektet.

I tillegg til strategisk planlegging for prosjekter som f.eks. utviklingsprosjekter og transformasjon, bidrar vi til å løse konflikter mellom kontraktsparter, overfor private parter og myndigheter.

Typiske klienter hos oss er eiendomsutbyggere/-utviklere, samt større eiendomsbesittere med hovedfokus på forvaltning og drift. Vi har også en lang rekke oppdrag for offentlige klienter, deriblant kommuner.

Vi legger stor vekt på at vår rådgiving er løsningsorientert og bidrar til å lykkes med ønsket verdiskaping. Tar du kontakt tidlig kan vi bistå med tiltak som sikrer god flyt gjennom prosessen og øker sjansen for at du oppnår de mål du ønsker.