< Tilbake til oversikten

Advokat advokatfullmektig immaterialrett

Vi søker etter advokat eller advokatfullmektig

stillingsannonse_april2018_hjem


Til vårt miljø innenfor kommunikasjon, media og teknologi søker vi advokat eller advokatfullmektig med sterk interesse for immaterialrett, gjerne med 2-3 års erfaring fra markedsføring, varemerke-, patent- og opphavsrett.

Vi ser etter deg som har:

  • Stor arbeidskapasitet, engasjement og interesse for å utvikle deg videre innenfor feltet.
  • Kommersiell legning og evne til å se muligheter i et langsiktig perspektiv.
  • Gode faglige resultater.
  • Behersker engelsk meget godt.


Advokatfirmaet Hjort er anbefalt av internasjonale ratingbyråer slik som Chambers Europe, Chambers Global og Legal 500 innenfor kommunikasjon, media og teknologi (TMT) og immaterialrett.

Hos oss vil du få faglige utfordringer, utviklingsmuligheter og konkurransedyktige betingelser.

Kontakt partner Monica Syrdal: msy@hjort.no tlf. 995 94 995 eller partner Rolf Trolle Andersen: rta@hjort.no tlf. 995 75 308, for nærmere informasjon.

 

Søknadsfrist snarest


Advokatfirmaet Hjort ble etablert i 1893 og består av om lag 130 personer, hvorav 90 er advokater. Firmaet eies av 34 partnere, som alle er aktive deltagere i firmaet. Hjort har kontorer sentralt i Oslo, men tar oppdrag fra hele landet.

Hjort bistår både det private næringsliv, offentlige virksomheter og privatpersoner. Fellesnevneren for vår advokatpraksis er en sterk og anerkjent prosedyre- og tvisteløsningsvirksomhet, et område hvor Hjort har lange tradisjoner. Vi har noen av Norges største virksomheter som klienter. Hjort er eneste norske medlem i tre internasjonale nettverk.

Våre advokater oppnår tidlig stor grad av selvstendighet og ansvar overfor klientene.

Vi mener at et godt arbeidsmiljø er viktig for gode prestasjoner, og vi legger mye ressurser i oppfølging og nært samarbeid med kolleger, blant annet gjennom aktive faggrupper og fadderordninger.  Advokatfirmaet Hjort er også kjent for et godt sosialt miljø.