Hjort x Interim Norge | Styre og ledelsens ansvar for å sikre etterlevelse (compliance) - Hjort
Hva leter du etter?

Hjort x Interim Norge | Styre og ledelsens ansvar for å sikre etterlevelse (compliance)

I samarbeid med Interim Norge arrangerer vi frokostseminar om datasikkerhet og personvern; cybersecurity og compliance for ledere og styrer.

I dette seminaret vil vi gi en innføring i regulatoriske forhold innen cybersikkerhet som er viktige for norske virksomheter. I tillegg vil vi gå nærmere inn på styret og ledelsens ansvar for å sikre etterlevelse av de reglene, samt virkemidler en virksomhet har for å avdekke og håndtere ulovlige forhold

Vi vil også dele erfaringer og gi kvalifiserte og kunnskapsbasert innsikt som vil hjelpe deg med å stille riktige spørsmål knyttet til virksomhetens teknologiledelse, personvern og data-/informasjonssikkerhet.

Meld deg på

Foredragsholderne:

Anna-Karin Østlie er nå CEO i teknologibedriften Kantega SSO, og har sin utdannelse og erfaringsbakgrunn i industriell økonomi og digital innovasjon og har bl.a. vært CEO i Mastercard Payment Services Norway, divisjonsdirektør i DNB Wealth Management, Fremtidens Produkter, og har en rekke styreverv.

Aleksander Bjøru var Head of IT i EFTA fra 2017 til 2023, hvor han ledet utvikling og implementering av IT- og sikkerhetsstrategien for EFTA-sekretariatet og EØS-midlene. Han gjennomførte bl.a. en GAP-analyse av cybersikkerhet, etterfulgt av et forbedringsprogram som ble presentert for EFTA Board of Auditors og Senior Management i organisasjonene. Bjøru har betydelige erfaringer fra teknologiutvikling i flere virksomheter, og arbeider i dag som direktør for forretningsutvikling i en programvare-start-up som må tilpasse seg AI Act, personvern og NIS2.

Petter Enholm er senioradvokat i Advokatfirmaet Hjort og arbeider særlig med rettsområder relatert til teknologi, informasjonssikkerhet og GDPR. Enholm har lang fartstid fra it-bransjen, og har vært gründer, utviklingssjef, partner og daglig leder i flere teknologibedrifter.

Pål Sverre Hernæs er partner i Advokatfirmaet Hjort og har bl.a. bakgrunn som politiadvokat ved Økokrim, og er advokat med særlig kompetanse innen privatrett og tvisteløsning. Han har omfattende prosedyreerfaring og har vært forsvarer i flere profilerte straffesaker vedrørende markedsmanipulasjon, bedragerier og miljø- og arbeidslivskriminalitet. Han har også møterett for Høyesterett fra 2018.