Anny Bjornes - Hjort
Hva leter du etter?

Anny Bjornes

Advokat

Anny Bjornes arbeider med arbeidsliv og virksomhetsstyring. Hun bistår både norske og internasjonale arbeidsgivere og arbeidstakere med rådgivning, utredninger, forhandlinger og tvisteløsning i forbindelse med arbeidsrettslige problemstillinger. Anny har erfaring med utforming av arbeidsavtaler, oppsigelser, omstillings- og nedbemanningsprosesser, personaloppfølging ved blant annet sykefravær og rådgivning knyttet til arbeidstidsordninger.

Anny har også erfaring fra varslingssaker og granskningsoppdrag. Granskningsoppdragene har blant annet omfattet spørsmål om brudd på arbeidsmiljølovens krav til forsvarlig arbeidsmiljø, ulike former for trakassering, brudd på taushetsplikt og brudd på arbeidstakernes individuelle rettigheter. I tillegg har Anny tidligere jobbet med M&A og selskapsrett, hvor hun bisto med oppkjøp, salg og generelle selskaps- og kontraktsrettslige problemstillinger for både norske og internasjonale klienter.

Anny skrev sin masteroppgave innen arbeidsrett om arbeidstakers rettigheter ved virksomhetsoverdragelse. Videre har hun jobbet i Jussformidlingen under studiet med rettspolitisk arbeid og som saksbehandler innenfor arbeidsrett, trygderett, utlendingsrett, husleierett og kontraktsrett.

2024
Advokat, Advokatfirmaet Hjort
2024
Advokatfullmektig, Advokatfirmaet Hjort
2022
Advokatfullmektig, Arntzen de Besche
2021
Trainee, Arntzen de Besche
2019
Saksbehandler, Jussformidlingen
Utdanning
2021
Master i rettsvitenskap, Universitetet i Bergen